Републиканецът Джон Роуз може би никога няма да произнесе по-запомняща

...
 Републиканецът Джон Роуз може би никога няма да произнесе по-запомняща
Коментари Харесай

Ново меме: Синът на конгресмен със смешни физиономии по време на реч

 

Републиканецът Джон Роуз може би в никакъв случай няма да произнесе по-запомняща се тирада в Камарата на представителите.

Това няма нищо общо с казаното от републиканеца от Тенеси в понеделник. Всъщност всеки, който е гледал, евентуално не е обърнал внимание съвсем на нито една негова дума, написа Асошиейтед прес.

Как би могъл да го направи при всичко, което се случваше зад него?

 „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от сянката си 3 мин. „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от сянката си  Медицинският хеликоптер транспортира жена в тежко положение от Шумен (ВИДЕО и СНИМКИ) 3 мин. Медицинският хеликоптер транспортира жена в тежко положение от Шумен (ВИДЕО и СНИМКИ)  Георги Рачев: В петък ще бъде турбо горещина с турбо слънце 3 мин. Георги Рачев: В петък ще бъде турбо горещина с турбо слънце  Васил Терзиев: Ако остарялата организация на придвижването по бул. „ Витоша “ е по-добра, ще го мислим 5 мин. Васил Терзиев: Ако остарялата организация на придвижването по бул. „ Витоша “ е по-добра, ще го мислим  6-цилиндрови и 335 конски сили: Показаха новите патрулки (СНИМКИ) 2 мин. 6-цилиндрови и 335 конски сили: Показаха новите патрулки (СНИМКИ)  МОН: Матурите да се организират на таблети 3 мин. МОН: Матурите да се организират на таблети  „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от сянката си 3 мин. „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от сянката си  Медицинският хеликоптер транспортира жена в тежко положение от Шумен (ВИДЕО и СНИМКИ) 3 мин. Медицинският хеликоптер транспортира жена в тежко положение от Шумен (ВИДЕО и СНИМКИ)  Георги Рачев: В петък ще бъде турбо горещина с турбо слънце 3 мин. Георги Рачев: В петък ще бъде турбо горещина с турбо слънце  Васил Терзиев: Ако остарялата организация на придвижването по бул. „ Витоша “ е по-добра, ще го мислим 5 мин. Васил Терзиев: Ако остарялата организация на придвижването по бул. „ Витоша “ е по-добра, ще го мислим  6-цилиндрови и 335 конски сили: Показаха новите патрулки (СНИМКИ) 2 мин. 6-цилиндрови и 335 конски сили: Показаха новите патрулки (СНИМКИ)  МОН: Матурите да се организират на таблети 3 мин. МОН: Матурите да се организират на таблети

Синът на Джон Роуз беше този, който накара феновете на американска телевизия да приковат вниманието си в един другояче много отегчителен законодателен ден, изпълнен с предоставяне на имена на нови пощенски станции и други рутинни ограничения.

След като Джон Роуз стартира речта си, първо момчето поглежда непосредствено в камерите, усмихвайки се до уши. След това за малко се отегчава и като че ли губи интерес.

Но не за дълго… Започва да се плези, да върти очи и да клати глава, с което демонстрира, че не е впечатлен от строгия звук на татко си в Камарата на представителите.

След това продължава да прави фигури с ръцете си – държание, което би го изпратило в директорския кабинет, в случай че беше на учебно заведение.

Не след дълго синът на конгресмена се трансформира в звезда в обществените мрежи и в ново меме едвам на 6 години.

Малчуганът преди малко е приключил детска градина предходната седмица и е при конгресмена за седмица. Очевидно не е имало кой да го гледа.

През цялото време нищо неподозиращият републиканец Джон Роуз държи речта си, в която приказва и за някогашния американски президент Доналд Тръмп и делото против него. Той беше разгласен за отговорен по всичките 34 обвинявания, които му бяха повдигнати.

„ Като юрист мога да ви кажа, че 30 май ще бъде измежду най-безславните дати в американската история “, споделя той в един миг.

След речта, когато схваща какво се е случило зад тила му, конгресменът не изглеждаше обезпокоен и благородно поема част от отговорността за занимателната преживелица.

„ Ето какво получавам за това, че споделих на сина си Гай да се усмихва пред камерата за по-малкия си брат “, написа Джон Роуз в Х.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР